Airless latex spuiten bij Matser schilderwerken

Voordelen airless spuitwerk

Airless spuitwerk

Met airless spuitwerk kunnen we superstrak werk afleveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitmachine. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is er een grote tijdwinst te realiseren en daardoor prijs technisch erg interessant. Wij spuiten altijd 2 lagen latex. Het meeste werk gaat in het voorbereiden zitten en het plamuren en schuren van nieuw stucwerk.

Het eindresultaat zal dan altijd mooier en strakker zijn dan het traditioneel rollen mits de ondergrond (stucwerk) goed wordt voorbereidt. Het schuren (polijsten) en plamuren is essentieel voor een strak eindresultaat. Vooral op glad stucwerk is airless spuiten esthetisch erg fraai te noemen.

Latex spuiten op pleisterwerk (glad stucwerk) wordt het meeste toegepastDit is ook dé afwerking, voor een mooie gladde latexlaag op glad stucwerk. Bij het traditioneel rollen van latex ontstaat er altijd een lichte structuur van de roller op nieuw glad stucwerk. Airless latex spuiten op een gladde ondergrond is de hoogst mogelijke afwerking en is volledig glad, zonder structuur op het stucwerk. De hoeken worden gekit met non crack acrylaat kit. Hierna worden onbehandelde plafonds en wanden met voorstrijk behandeld.

Nieuws

Schilderwerk trappengat:

Houten panelen trappengat geschilderd en tussen stukken gesaust. Open trap naar zolder geschilderd en dichte trap naar beneden inclusief leuningen. tevens plafond zolder gesaust en

Lees meer »