Sikkens VakSchilders

Sikkens VakSchilders

Sikkens VakSchilders is het keurmerk wat Matser schilderwerken met trots draagt. Het advies over het onderhoud, het bijpassende verfsysteem en de kleur wordt door de Sikkens Vakschilders altijd gedaan op basis van een deskundige en complete inspectie van de woning. De huidige staat van het schilderwerk wordt gecontroleerd op schade, kale delen, verkleuring, etc. Daarnaast luisteren wij naar al uw wensen en houden daar rekening mee in ons advies. Een goede kwaliteit van het schilderwerk is belangrijk voor een lange levensduur. Daardoor heeft u in de toekomst minder kosten aan uw schilderwerk. Verzeker u van die kwaliteit en duurzaamheid.

Airless latex spuiten bij Matser schilderwerken

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk afleveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitmachine. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex

Kleuradvies

Ik geef u slechts een advies over de kleur. U bent natuurlijk diegene die beslist. Nadat u de kleur heeft bepaald, gaan wij voor u aan de slag. Voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden kunt u ons inschakelen.

Winterschilder

De winterschilder premie verschilt per schildersbedrijf. Veel schilders geven al gauw 10% winterkorting bij binnenschilderwerk. En als uw woning ouder is dan 2 jaar krijgt u ook nog een korting van de overheid en de schilder mag u 9% btw in plaats van 21% BTW berekenen.

Glas en isolatie glas

Isolatie glas kan ik voor u verzorgen door samen te werken met een gerenomeerd glaszet bedrijf die kwaliteit en zorg leverd.